How we hunt

We snappen je probleem. Kennen de wegen. En kunnen zoveel zorg uit handen nemen als je wil. Je vraag is specifiek. Dus hebben we graag persoonlijk contact en willen we eerst weten wie je bent. Want liever schieten we niet met hagel. Maar doelgericht en efficient. Samen met jou maken we een plan. Op maat, snel en slim, met voortdurend een vinger aan de pols om bij te kunnen sturen.

Of je nu een snelgroeiend klein bedrijf hebt, of voor een grote onderneming werkt, één persoon zoekt, of honderd. Korte termijn, ad hoc, of langlopend. Wij helpen je en kunnen het hele proces, of een specifiek stuk uit handen nemen. Van interim recruitment, tot job-marketing en employer branding. Een klik en we gaan binnen 24 uur aan de slag.

 

 

 

RPO

  • Ervaren interim recruiters staan direct voor je klaar en werken nauw met je samen voor een soepel en efficient wervingsproces. 
  • Persoonlijke job-marketing. We weten precies op welke online kanalen we je doelgroep kunnen vinden. En met welke boodschap we ze kunnen raken; voor de perfecte match.
  • Employer branding. We laten zien waar je als werkgever voor staat. Als sterk (werkgevers)merk neem je afstand van je concurrenten, om zo de beste talenten voor je te winnen.

Job marketing

Vindt hem maar eens, die ideale kandidaat. Maar je kunt ook omdenken; dat de ideale kandidaat tegen jou aanloopt. Daar komt onze slimme job marketing om de hoek kijken. Natuurlijk maken we al je vacatureteksten SEO-proof. En met onze online full funnel campagnes zorgen wij ervoor dat je zichtbaar wordt voor jouw specifieke doelgroep op alle relevante online kanalen. Dankzij je persoonlijke dashboard blijf je realtime op de hoogte van de resultaten en kunnen we altijd snel schakelen en bijsturen als de markt daar om vraagt. En dat allemaal tegen de laagste kosten, doorberekend naar CPA (cost per applicant) en CPH (cost per hire).

READY TO JOIN
THE HUNT?

Neem vandaag nog contact op om jou wervingsdoelen te behalen.

Interim Recruiter

Onze recruiters worden echt onderdeel van jouw HR-afdeling. Door op locatie te werken, krijgen we de meeste feeling met je organisatie én kunnen we het snelste schakelen als de juiste kandidaat gevonden is. We kennen feilloos de weg binnen de juiste netwerken en beheren het werving- en selectieproces efficiënt en effectief. Daarnaast ondersteunen we ook  bij het verbeteren van processen, zoals het inrichten van het ATS, het schrijven van SEO vacatureteksten en het managen van jouw talentpools. Dit alles om in een zo kort mogelijke tijd de juiste personen op de juiste plaats te krijgen.

wij
beloven...

  • Persoonlijke begeleiding
  • Meetbaar effectiviteit
  • Op maat gemaakt plan
  • Resultaatgericht
  • hands on & snel
  • Lage kosten

Employer Branding

Een sterk merk weet mensen aan zich te binden. Als werkgever ben je ook een merk dat werknemers aan zich bindt. Je merkwaarden zorgen ervoor dat je je kunt onderscheiden ten opzichte van je concurrenten en creëren voorkeur voor de talenten in je branche. Dat maakt employer branding je belangrijkste tool om goede mensen te houden en de juiste mensen te werven. Samen brengen we jouw unieke positie in kaart en werken we aan een Employer Brand Book, als krachtig uitgangspunt voor alle wervingscommunicatie.